VJ-BR046G

1 295,00 kr
Armring i förgyllt silver. Stilren och enkel att tycka om.
Armring i förgyllt silver. Stilren och enkel att tycka om.

Här ser du en enkel förklaring på vad våra olika ringmått betyder och du kan därmed lätt hitta den storleken som passar dig bäst.

Om du är osäker på vilken storlek du har kan du enkel mäta ditt finger. Det är viktigt att tänka på några saker när du mäter men följer du bara våra råd ska det nog gå bra.

  1. Tänk på att fingrarna sväller och är olika stora under dagen. Mät därför vid ett par olika tillfällen, förslagsvis på morgonen och på kvällen.
  2. Ta en bit band och linda ett varv runt ditt finger, mät sedan banden där det gick ihop genom att lägga det mot en linjal.
  3. Det mått du fått fram i millimeter är den storlek som du ska välja.
  4. Vissa är större över knogarna än andra och måste kanske även ha detta i åtanke. Huvudsaken är att ringen inte ramlar av men den ska heller inte sitta för hårt.
  5. Du kan också mäta en ring du redan har som du använder ofta. Använd då en så slät ring som möjligt.
  6. Lägg ringen på ett plant underlag och mät ringens innerdiameter. Då vet du vilken storlek du ska välja.
  7. Tänk på att storleken kan upplevas olika om det är en välvd eller rak insida. Detta är särskilt viktigt för lite bredare ringar. Om du utgått från en ring med välvd insida kan det vara bra att gå upp 0,5 storlek i invändig omkrets om du beställer en ring med rak insida.

Ringstorlekar mäts olika i världen, men de flesta av våra ringar mäts efter den invändiga omkretsen. För att göra det enklare för dig att hitta rätt storlek har vi en tagit fram en enkel omvandlingstabell.

Om du har några frågor gällande våra ringstorlekar kan du alltid kontakta oss.

Ringstorlekar